Onze betaalmogelijkheden

Op onze website bieden wij verschillende betaalmethodes aan om het winkelen voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Twee van de populairste betaalmethodes die wij aanbieden zijn SprayPay en Klarna.

Met SprayPay kun je gespreid betalen in drie termijnen, waardoor je niet in één keer het volledige bedrag hoeft te betalen. Hierdoor wordt het mogelijk om ook grotere aankopen te doen, zonder dat je direct financieel overbelast wordt. SprayPay voert een kredietcheck uit voordat je gebruik kunt maken van deze betaalmethode, zodat je zeker weet dat je het bedrag later kunt betalen.

Klarna biedt de mogelijkheid om eerst je bestelling te ontvangen en later te betalen. Hierdoor hoef je niet direct te betalen en kun je rustig kijken of het product aan je verwachtingen voldoet voordat je het daadwerkelijk afrekent. Klarna voert ook een kredietcheck uit voordat je gebruik kunt maken van deze betaalmethode, zodat je zeker weet dat je het bedrag later kunt betalen.

Beide betaalmethodes zijn veilig en betrouwbaar, waardoor je met een gerust hart je aankopen bij ons kunt doen. Kies de betaalmethode die het beste bij jou past en geniet van het gemak van online winkelen!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.