Over Game Hero

 

Ons verhaal

Van jongs af aan zijn wij fanatieke gamers. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om goede apparatuur te gebruiken om zo uiteindelijk de beste te worden. Een complete shop alleen gefocust op game artikelen ontbrak nog. Dit is de reden dat Game Hero is opgezet voor gamers door gamers. Dit in combinatie met voordeligste deal en de beste klantenservice, daar staan we voor. Ons assortiment bestaat uit duurzame artikelen zoals gamestoelen, toetsenborden, muizen en headsets. Alle artikelen zijn van de hoogste kwaliteit om u ervaring zo plezierig mogelijk te maken.  Neem snel een kijkje! 

 

Waarom kies jij voor Game Hero?

1. DUURZAAM

Onze producten zijn gemaakt van de meest duurzame materialen, dit zorgt er voor dat er zo min mogelijk grondstoffen worden verbruikt. Zo gaan onze producten langer mee dan soortgelijke producten. 

2. KWALITEIT 

We zijn toegewijd om artikelen van de hoogste kwaliteit aan onze klanten te leveren. Elk artikel wordt door onze vakkundige medewerkers voor verzending gecontroleerd op mankementen of op incompleetheid van het artikel. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bestelling.

3. BESCHIKBAARHEID 

Onze bezorgservice is goed georganiseerd, gericht op de snelste bezorg snelheid en volledig GRATIS. We doen ons uiterste best om de bestelde artikelen in ons magazijn zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Bovendien zijn alle verzendingen voorzien van een track & trace nummer, zodat je precies weet wanneer je bestelling bezorgd wordt.

4. KLANTENSERVICE 

Naast artikelen van de hoogste kwaliteit is de klantenservice van onschatbare waarde. Daarom staat dit ook bij ons hoog in het vaandel. We bieden daarom een 100% tevredenheids-garantie en een professionele klantenservice voor en na je aankoop, zodat je zorgeloos kunt shoppen. We houden ervan om een levenslange relatie met onze klanten op te bouwen. Dit bereiken we door geweldige service en hulp te bieden zeven dagen per week.


We proberen van elke klant een vaste klant te maken doordat bij ons geen vraag te klein is en geen probleem te groot. Je kunt met ons live chatten, bellen of e-mailen voor advies. Om je de juiste keuze te laten maken staat ons vriendelijke team graag voor je klaar.


We wensen je veel plezier met het bekijken van onze online winkel en als je advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.