Partnerprogramma

Partnerprogramma Game Hero

Welkom bij het partnerprogramma van Gamehero.eu! We zijn enthousiast om je de mogelijkheid te bieden om je bij ons team van influencers en creators aan te sluiten en samen onze producten en jou kanaal te promoten.

Een partnerschap met ons betekent dat je toegang krijgt tot onze producten waardoor je de kans krijgt om je volgers te voorzien van de nieuwste gaming gear. Bovendien zal ons team jou voorzien van persoonlijke ondersteuning om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om onze producten met succes te promoten.

Door onze partner te worden, krijg je de kans om jouw gaming vaardigheden en expertise te laten zien, terwijl je ook een commissie kan verdien op de verkopen die voortvloeien uit uw promoties. Als deel van ons team krijg je bovendien de kans om samen te werken en contact te leggen met andere influencers en creators in de gamewereld.

   Welke soorten samenwerkingen gaat Game Hero aan?

  • Barterdeals of betaalde samenwerkingen
  • Affiliate

  Affiliate marketing

  Via het Partnerprogramma van Game Hero maken wij persoonlijke linkjes die doorverwijzen naar producten op Gamehero.nl. Deze linkjes kun je vervolgens plaatsen op jouw platform(en). Als jouw fans, volgers of kijkers iets bij Game Hero kopen via jouw linkjes, kun jij hier geld mee verdienen.  Hier vind je de link om affiliate te worden. 

  Betaalde samenwerkingen of barterdeals

  Heb jij een groeiende en betrokken community binnen de gaming-niche? Dan staan we open voor een samenwerking. Vermeldt via de contactpagina het volgende;

  - Welke kanalen ben je actief.

  - Wat is je gemiddelde bereik en het aantal volgers.

  - Welke ideeën heb je op het gebied van samenwerken.

   

  Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Klik hier voor contact

   

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.