Retour of reparatie

etourbeleid bij Game Hero

Bij Game Hero staat jouw tevredenheid voorop. We zijn trots op de kwaliteit en service die we bieden en willen ervoor zorgen dat je altijd tevreden bent met je aankopen. Mocht een product niet helemaal naar wens zijn, dan hebben we een duidelijk en eenvoudig retourbeleid opgesteld.

Hoe werkt ons retourbeleid?

  1. Geldigheid: Je kunt een product tot 30 dagen na ontvangst retourneren.
  2. Contact: Laat ons weten dat je een product wilt retourneren door contact op te nemen via e-mail of telefoon. Vermeld je bestelnummer en de reden voor retour.
  3. Instructies: Ons team zal je voorzien van alle nodige instructies om het product naar ons terug te sturen.
  4. Kosten: De retourkosten zijn voor rekening van de klant. Deze variëren tussen de €6 en €14, afhankelijk van gewicht en locatie.
  5. Terugbetaling: Na ontvangst en controle van het product, zullen we het aankoopbedrag terugstorten via de door jou gebruikte betaalmethode.

Belangrijke punten:

  • Het product dient onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd te worden, met alle bijbehorende accessoires en handleidingen.
  • Retourzendingen moeten voorzien zijn van een track & trace code.
  • Beschadigde, gebruikte producten of producten zonder originele verpakking worden niet geaccepteerd.
  • Maatwerk of gepersonaliseerde producten vallen buiten ons retourbeleid, tenzij deze defect zijn of niet overeenkomen met de beschrijving.
  • Heb je een verkeerd of beschadigd product ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, zodat we dit snel voor je kunnen oplossen.

Bij Game Hero willen we dat je met vertrouwen winkelt. Ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Dank je wel voor je vertrouwen in Game Hero!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.