Retour of reparatie

Bij Game Hero streven we ernaar om je een uitstekende service te bieden en de beste producten van hoge kwaliteit te leveren. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, bieden wij een soepel retourbeleid om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop.

Ons retourbeleid geldt voor alle producten die worden verkocht via onze webwinkel en is geldig tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Als je besluit om je aankoop te retourneren, volg dan alsjeblieft onderstaande stappen:

  1. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en geef je bestelnummer en de reden van retournering door.
  1. Onze klantenservice zal je aanvraag zo snel mogelijk verwerken en je voorzien van de instructies voor het retourneren van het product.
  1. Stuur het product in de originele staat en verpakking terug naar ons adres. De klant betaald te allen tijde de kosten van de retourzending. Afhankelijk van het gewicht en locatie kunnen deze kosten tussen de €6 en €14 liggen.
  1. Zodra we het product in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het volledige aankoopbedrag terugbetalen via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling.

Belangrijk om te weten:

  • Het product moet in de originele staat worden geretourneerd, inclusief alle accessoires, handleidingen en verpakkingen. De retourzending dient te zijn voorzien van een track & trace code.
  • Als het product beschadigd is, gebruikt is of niet in de originele verpakking zit, kunnen wij het retourverzoek niet accepteren.
  • Aangepaste of gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van ons retourbeleid, tenzij het product defect is of niet voldoet aan de beschrijving.
  • Als u een verkeerd of defect product hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij zullen het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen.

Wij geloven dat ons retourbeleid je een gevoel van zekerheid en vertrouwen geeft bij het winkelen bij onze webwinkel. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen of problemen op te lossen. Bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf en onze producten.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.